Hey! Als je op zoek bent naar een bedrijf voor de export van een auto, ben je bij ons aan het juiste adres. Bij MBA cars zijn we gespecialiseerd in de in- en verkoop van occasions. Maar ook als je een auto of ander type voertuig wilt exporteren, kunnen we je helpen. We regelen de juiste verzekering en documenten, dus daar hoef je je geen zorgen over te maken. Je kunt contact met ons opnemen door je gegevens achter te laten via het online contactformulier of door ons een WhatsApp berichtje te sturen. Als je vragen hebt, staan we graag voor je klaar!

Naast het kopen en verkopen van tweedehands auto’s, kunnen zowel particulieren als handelaren bij ons terecht voor het exporteren van auto’s en andere voertuigen. We kunnen ook een exportkenteken voor je aanvragen, evenals een groene kaart inclusief 14 dagen verzekering en douanedocumenten. Hieronder vind je een overzicht van onze prijzen:

  • Export Uitvoeren: €35,- inclusief btw
  • Kentekenplaten met 14 dagen verzekering: €130,- inclusief btw.
  • Vrachtwagenplaten met 14 dagen verzekering: €200,- inclusief btw.

Benodigde documenten voor export

Voor de export van een auto zijn er bepaalde documenten nodig. Bijvoorbeeld een document voor het aanmelden van de uitvoer, een uitvoerverklaring en uitvoerkentekenplaten. Het kan allemaal wat ingewikkeld lijken, vooral omdat de procedures per land verschillen. Maar maak je geen zorgen, wij kunnen dit allemaal voor je regelen! Zo bespaar je veel tijd en weet je zeker dat de auto alle benodigde documenten heeft. We werken samen met RDW om de exportdocumenten voor je te verzorgen. Als je vragen hebt, laat het ons vooral weten. Onze medewerkers hebben veel expertise en helpen je graag verder!
In samenwerking met RDW kunnen we ter plekke de volgende documenten verzorgen voor het exporteren van auto’s:

  • Aanmelding van de uitvoer
  • Uitvoerverklaring
  • Uitvoerkentekenplaten
  • Auto-exportverzekeringen met een geldigheid van 14 dagen (Groene Kaart verzekering)